Waterings Mannenkoor

'Zang Veredelt'

zoekt nieuwe leden!

Waterings Mannenkoor 'Zang Veredelt' zoekt nieuwe leden, evenals vele (kerkdorp)koren in het Westland, welke bijna alle ter ziele zijn gegaan door veroudering en onvoldoende aanwas van nieuwe (jongere) aspirant leden. Dit door de jaren heen laagdrempelige, gezellige, succesvolle koor, dat bijna 85 jaar bestaat (jubileum 21 april 2012) is niet van plan ermee te stoppen. Sterker nog, wij willen de 100 halen!

Bent u ge├»nteresseerd, neem dan contact op, of kom langs op onze repetitieavonden (elke donderdag van 20:00 tot 22:00), dan kunt u gelijk zien hoe het eraan toe gaat en kunt u eventueel meezingen. U kunt 4 tot 6 weken volkomen vrijblijvend oefenen, waarvoor u slechts 1 euro (koffie!) betaalt. Komt u liever eerst luisteren en horen of het u bevalt... ook goed, schroomt niet. Wilt u meer informatie, kijk dan onder 'contact'.

Iedereen kan zingen!